vormgeving

Grafisch ontwerp ofwel grafische vormgeving. Alle informatie zo plaatsen dat het een mooi en overzichtelijk totaalbeeld wordt. Spelen met vormen en letters, met oog voor het kleinste detail. Met als einddoel een fraai geheel dat de juiste doelgroep aanspreekt. Van logo en bijbehorende huisstijl tot folders, banners, verpakkingen of wat dan ook. Ik ontwerp het graag voor u...

het logo

Uw langst lopende reclame campagne

Het logo. De belangrijkste reclame-uiting van ’t bedrijf. Met een logo laat je zien wie je bent, wat je doet en wie je klanten zijn. Het logo is de langst lopende reclame campagne van elk bedrijf!
Vandaar dat het logo goed moet zijn; professioneel, onderscheidend en herkenbaar. Het logo moet vertrouwen uitstralen. En het moet bij u, maar vooral bij uw doelgroep passen.
Voor zo’n sterk, uniek logo kunt u bij mij terecht.

 

de huisstijl

Voor herkenbaarheid van uw bedrijf

Een huisstijl is de manier waarop een logo gebruikt wordt op bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier en website. Een goede huisstijl zorgt voor herkenbaarheid van uw bedrijf. Als al uw reclame materiaal (van visitekaartjes en briefpapier tot website en folders) dezelfde uitstraling heeft, wordt uw bedrijf er aan herkend, zelfs al is uw logo niet direct zichtbaar. Deze herkenbaarheid zorgt voor een vertrouwd gevoel bij uw doelgroep.

 

visitekaartjes, briefpapier, enz.

Een goede eerste indruk

Visitekaartjes, een belangrijk onderdeel van de huisstijl. Meestal het eerste persoonlijke contact met de klant. Als de uitstraling goed is, geeft dit gelijk een goede, betrouwbare indruk. Uw briefpapier, enveloppen, facturen, ‘with compliments’-kaart, presentatiemap, enz. moet natuurlijk aansluiten bij de uitstraling van deze visitekaartjes. Samen vormen zij het gezicht van uw bedrijf.
Wilt u ook een goede, eerste indruk achterlaten met visitekaartjes, briefpapier enz., dan ontwerp ik deze graag voor u. Het drukken ervan kan ik natuurlijk ook voor u verzorgen. Interesse? Neem dan even contact met me op.

 

folders, leaflets en brochures

Informatief en handig

De manier om reclame voor uw bedrijf te maken en uw producten of diensten aan te prijzen. Wilt u een eenvoudige bedrijfsfolder, of is een uitgebreide brochure beter voor uw bedrijf. Of wilt u juist met flyers ‘strooien’. Of misschien een prachtig jaarverslag of jubileumboek, een maandelijkse nieuwsbrief of krant?
Ik verzorg het graag voor u! Van ontwerp tot drukwerk, tot in de puntjes verzorgd.
Geinteresseerd of nog vragen? Bel me even of vul het formulier in.

 

fotografie

“Een foto zegt meer dan duizend woorden”

Bij sterke vormgeving hoort goede fotografie. Mooie, krachtige foto’s die de juiste sfeer neerzetten. Ze zorgen voor een professionele uitstraling voor uw bedrijf, en kunnen de verkoop bevorderen. Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden, zorg dus dat de foto ook het juiste zegt!

Deze professionele fotografie laat ik graag aan mijn vrouw, Constance Jentjens, over. Haar bedrijf, Constance Fotografie, levert mij altijd de juiste sfeerbeelden. Goed geschoten, haarscherpe beelden, creatief en met oog voor detail. Voor mij een perfecte samenwerking, die altijd zorgt voor een perfect resultaat. Kijk eens op www.constancefotografie.nl en overtuig uzelf!

Hebt u voor uw reclame uiting professionele fotografie nodig, dan regel ik dit graag voor u.
Als u het liever zelf regelt, of u heeft al een ‘eigen’ fotograaf, dan is dat natuurlijk ook prima. Samenwerken is nooit een probleem.